heb jij geen it waar je mee bezig bent
// is jouw ICT helemaal KUT geregeld???!

Bel ons dan gewoon!
de beste ICT partner
sinds 1996

bent U op zoek naar een betrouwbare ICT partner en wilt U een persoonlijke benadering waar aktief meegedacht wordt voor uw organisatie dan bent U bij Gateskeeper ICT aan het juiste adres. Wij lossen al uw problemen op en behandelen klanten nog als Koning!  

Ervaar het zelf

Bent u op zoek naar een ICT partner die al uw problemen oplost zodat u zorgeloos kunt ondernemen en doen waar u goed in bent? wij zijn de beste keuze! geen gelul maar uitstekende service!

Support

onze medewerkers staan altijd klaar voor u!
Neem contact met ons op
020-6917104 of mail info@gateskeeperict.nl

Web Development

Uw website altijd online beschikbaar? Gateskeeper host, bouwt en onderhoud al geruime tijd websites voor haar klanten. Desgewenst kunt u een kant-en-klaar concept geleverd krijgen waarbij u zelf in eigen style uw teksten en afbeeldingen kunt beheren, we houden het graag zo simpel mogelijk!

Pentesting en Hacking

Wist u dat een overgroot deel van de MKB-bedrijfsnetwerken slecht tot zelfs niet beveiligd is? Wanneer u twijfelt aan de veiligheid van uw computernetwerken, dan voeren wij graag een penetratietest uit, waarbij we uw computersystemen analyseren en controleren op kwetsbaarheden. Wij voeren alleen een penetratietest uit op uw computersystemen wanneer u ons daartoe heeft uitgenodigd. Gateskeeper ICT zal nooit zonder uw toestemming deze test uitvoeren. De penetratietest of pentest komt er praktisch gezien op neer dat wij via verschillende wegen van buitenaf pogingen ondernemen om uw computersysteem binnen te dringen. Via technische weg zullen wij proberen om uw systeem te hacken. Maar dat niet alleen. Wij stellen ook uw personeel op de proef. Door gebruik te maken van ‘social engineering’ proberen wij via uw werknemers ongeautoriseerde toegang te verkrijgen tot uw systemen. Wanneer duidelijk is waar de zwakke plekken in uw systeem zich bevinden, kan Gateskeeper ICT u van dienst zijn bij de beveiliging van uw systeem- en computergebruik.

Professionele data vernietiging
Professionele data vernietiging

Data vernietigen moet je goed en grondig laten doen. Wij verzorgen nette rapporttage bij het vernietigen van Harddisken en computers.

Kosten besparen

Bedrijven verspillen veel tijd, en dus geld, aan omslachtige bedrijfsprocessen en informatiestromen. Efficiënt georganiseerde processen en informatiestromen kunnen u veel tijd, stress en verspilling van geld besparen. Door bijvoorbeeld het delen van documenten te digitaliseren kunt u verschillende werknemers met één druk op de knop informeren. Binnen een [online cloud] kunt u specifieke documenten delen met groepen. Zo is zeker dat iedere betrokkene de juiste informatie ter beschikking heeft. Als u vermoedt dat uw bedrijfsprocessen en informatiestromen efficiënter georganiseerd kunnen worden, dan maken wij graag een scan van de huidige situatie om te kijken hoe u slimmer gebruik kunt maken van uw ICT-mogelijkheden. Gateskeeper ICT is gecertificeerd designer in Microsoft SharePoint.

Veilige infrastructuur

Een veilige infrastructuur is van niet te onderschatten waarde voor een onderneming. Op uw computers bewaart u informatie die u discreet of vertrouwelijk wilt houden. U wilt uw geld- en informatiestromen beschermen tegen indringers die via uw computers en medewerkers toegang proberen te krijgen. Hacken, het binnendringen van computersystemen, verloopt namelijk naast de technische weg ook via ‘social engineering’, ofwel het manipuleren van uw werknemers om vertrouwelijke informatie te delen. Bij een veilig bedrijfsnetwerk is rekening gehouden met social engineering. Door een doordachte toepassing van de techniek is veel ongemak te voorkomen.

// onze diensten

Uw eigen ICT afdeling zonder dat moeilijke gedoe en hoge kosten! Wij laten technologie voor U werken!

Systeem en Netwerkbeheer

Computersystemen en -netwerken moeten de processen en informatiestromen binnen uw onderneming vergemakkelijken. U wilt behalve veilig ook efficiënt gebruik kunnen maken van uw ICT-toepassingen. Het specialisme van Gateskeeper ICT is het bouwen en onderhouden van computersystemen en bedrijfsnetwerken voor midden- en kleinbedrijven. Samen met u bekijken wij hoe de ICT binnen uw bedrijf zo veilig en efficiënt mogelijk kan worden toegepast. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via ons Contact Formulier of ons direct bellen op 020 - 691 71 04.

Social engineering

Tegen hackers die proberen via technische weg toegang te krijgen tot uw bedrijfsinformatie kunt u zich met beveiligde computersystemen goed beschermen. Deze bescherming is zinloos als indringers uw werknemers door middel van ‘social engineering’ manipuleren om vertrouwelijke informatie te delen. Wachtwoorden beginnen op de één of andere manier na verloop van tijd rond te zingen in uw bedrijf. Indringers op de loer weten dit. Voor je het weet komt een wachtwoord terecht in verkeerde handen. Bij de systemen die wij bouwen, houden wij rekening met de mogelijkheid van social engineering. Door de juiste toepassing van de techniek is veel ongemak te voorkomen.

Bedrijfsrecherche

Wij werken samen met de beste bedrijfsrecherche! samen lossen wij Uw kritische problemen op. Zoekt U een partner die buiten de hokjes met U meedenkt? sla die andere dan over en bel ons gewoon!

// Lukt het allemaal niet

Laat ons helpen
met uw technische problemen
Wij krijgen al die troep wel aan de praat!